nok


 

FAQ

Q: Hvor lang tid tar det før jeg mottar ordren min?

A: Så fort vi mottar en ordre behandler vi den umiddelbart. Er ordre mottatt før klokken 11:00 blir den sendt til DHL Express samme dag, så tar det som regel 2-3 dager før den når leveransepunktet. Hvis det er høytid vil det naturligvis bli vanskelig å etterleve så kjappe leveransetider, men vi gjør alltid vårt beste.

 

Q: Er det noen ekstrakostnader for moms/fortolling?
A: Alle våre priser er inkludert moms og fortolling, det vil si at det ikke vil være noe ekstra kostnad når du mottar varene.


Q: Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

A: Vi er alltid glad for å motta henvendelser fra kunder som trenger litt assistanse. Generelle spørsmål kan sendes til .

 


Q: Kan jeg gjøre en betilling over telefon?

A: Av sikkerhetsgrunner så tar vi ikke i mot bestillinger eller betaling over telefon. Hvis du har problemer med å bestille varene gjennom nettbutikken så kan du ta kontakt med .


Q: Jeg vil avbestille ordren min

A: Vennligst ta kontakt med oss så fort som mulig via . Hvis varene allerede har forlatt lagrene våres så har vi ikke mulighet til å avbestille leveransen.


Q: Det er noe galt med ordren/produktene jeg mottok/bestillte.

A: Vi beklager bryet, vennligst send en mail som forklarer hva som er galt. Hvis du har mulighet til å legge ved et bilde av problemet så hjelper det med å kjappe opp prosessen. E-posten kan sendes til


Q: Kan jeg returnere en online bestilling?

A: Vi har åpent kjøp! Dersom produktene ikke er tatt ut av forpakkningen så trenger du kun å benytte deg av “retur” blanketten som følger med i pakken med varene.


Q: Når kan jeg forvente å motta varene?
A: For å spore orderen din så scroller du nederst på nettsiden, der finner du “Track your order”. Legg inn ordre # (Den finner du på ordre-bekreftelses e-posten). Noen ganger vil det ta litt tid før du kan spore ordren.

 


Q: Tester dere produktene deres på dyr?

A: Vi tester ingen av våre produkter på dyr, samt forsikrer vi oss om at alle våre underleverandører ikke praktiserer testing på dyr.

 

Q: Jeg er interessert i å bruke/selge deres produkter i min forretning, hvordan kan jeg nå dere?

A: For bedrift/distributøravtaler, vennligst kontakt Kjetil Brustad via e-post . Han vil gledelig ta en samtale om potensielt samarbeid.    


Q: Hva er fraktkostnadene til meg?

A: Alle produktene våres fraktes gratis til deg. Dersom du har kjøpt våre produkter gjennom andre distributører kan andre vilkår gjelde.


Q: Tilbyr dere gaveinnpakkning og en personlig melding?

A: Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby alle våre kunder muligheten til å pakke inn varene i en hvit gaveboks med silkebånd. Hvis du kjøper en gave så velg “Pakk inn som gave” etter du har valgt leveransemetode. Du vil også ha muligheten til å legge ved en håndskrevet personlig melding til mottaker.

 

Q: Tilbyr Sprekenhus refill løsninger?

A: Vi er i en utviklingsprosess for å kunne tilby alle våre privatkunder en enkel refill løsning. For bedriftskunder kan vi levere refill kanner på 3,8l designet for å gjøre lokalene mer miljøvennlig. Flaskene våres er laget av PET materiale, samt at vi har redusert tykkelsen av materiale slik at vi bruker mindre plast enn tidligere.


Q: Inneholder Sprekenhus Sulfater?
A: De fleste av våre produkter inneholder ikke sulfater. Per dags dato er Face Cleanser det eneste produktet som inneholder Sulfater, for å oppnå det beste resultatet. Alle våre produkter er laget i tråd med EU´s regulatoriske retningrslinjer, i tillegg til USA´s FDA retningslinjer. 

 

Q: Inneholder Sprekenhus Parabener?
A: Nei, ingen av våre produkter inneholder parabener.


Q: Hvorfor er antioksidanter godt for huden min?

A: Antioksidanter er kjent for å være beskyttende mot frie radikaler.

 

Frie radikaler fester seg på huden din mens de oksiderer, dette medfører skade på huden.

 

Se for deg en skrelt banan i romtemperatur, det tar ikke lang tid før skallet blir brunt. Dette er den samme prosessen som skjer med huden din. Dersom du heller lime-juice, som er veldig rikt med antioksidanter, så vil dette sakke prosessen dramatisk.

 

I tillegg så er noen antioksidanter kjent for å gjøre huden mykere.