nok

 

 TRE RASKE

Hvilken type hud passer Alexander Sprekenhus 100% Pure Facial Argan Oil på?

Alexander Sprekenhus100 % Pure Facial Argan Oil passer perfekt på alle hudtyper. Oljen balanserer huden og tilfører sunnhet og glød.

 

Kan jeg bruke Alexander Sprekenhus 100% Pure Facial Argan Oil på kroppen min også?

Ja, ettersom vår olje er 100 % ren kan den selvfølgelig brukes på hele kroppen, inkludert negler og hår. Oljen har fantastiske egenskaper som styrker, tilfører næring og bidrar til å opprettholde hudens naturlige balanse.

 

Jeg er gravid. Kan jeg bruke Alexander Sprekenhus 100% Pure Facial Argan Oil?

Hei, ”soon to be mum”! Fordi vår olje er 100 % naturlig bør det ikke være et problem. Men hvis det er ukjente forhold ta kontakt med legen din før du begynner bruken.

Kjøp din olje her!

100% PURE FACIAL ARGAN OIL

Hvordan bruker jeg Alexander Sprekenhus 100 % Pure Facial Argan Oil?

• Gjør huden klar til behandling med en fuktig klut

• Bruk 1 - 2 dråper Argan-olje i håndflaten

• Masser Argan-oljen inn i ansiktet med lette og sirkulære bevegelser

• Fokuser gjerne på områdene rundt øynene

• La huden hvile i 1-3 minutter mens Argan-oljen absorberes

• Bruk gjerne Argan-oljen som underlag for sminke

• Gjenta behandlingen om kvelden for optimalt resulat
 

Hvordan virker Alexander Sprekenhus 100 %  Pure Facial Argan Oil på ansikt?

Argan-oljen inneholder en høy konsentrasjon av vitamin E. Vitamin E fungerer fornyende og regenererende når det påføres ansiktet. I tillegg til antioksidantenes suverene evne til å beskytte ansiktet, bidrar oljen til å gi tørr hud fuktighet og bedre elastisitet på naturens vis. Oljen er også perfekt til å bruke som din daglige fuktighetskrem.

Dersom du bruker Argan-oljen daglig vil du raskt oppleve en sunnere og jevnere hud.

 

Kan Alexander Sprekenhus 100 % Pure Facial Argan Oil minke synligheten av arr?

Vitamin E er særdeles effektiv i å fjerne skadede celler og hindre ytterligere forverrelse. Alexander Sprekenhus 100% Pure Facial Argan oil reduserer også mengden av talgproduksjon som kan tette porene. Derfor er daglig bruk av Argan-olje nyttig for å hemme veksten av bakterier i tette porer.
 

Hvordan kan jeg forhindre tegn på aldring med Alexander Sprekenhus 100 % Pure Facial Argan Oil?

Antioksidanter har mange funksjoner. De kan beskrives som en alt-i-ett-løsning for alle mulige hudproblemer forårsaket av bakterier eller frie radikaler. Fra naturens side vil tegn på aldring komme før eller siden, og det er ulike faktorer som påvirker eller utløser slike tegn som for eksempel livsstil og kosthold. Kombinasjonen av EFA ( essensielle fettsyrer) og tokoferol (tilsvarende vitamin E) skaper en effektiv antioksidantforbindelse som effektivt hjelper til med å bekjempe frie radikaler og forskjellige årsaker til celleskade. Alexander Sprekenhus 100 % Pure Facial Argan Oil gir huden et naturlig uttrykk og hjelper til å opprettholde hudens naturlige glød.
 

Kan jeg bruke Alexander Sprekenhus 100 % Pure Facial Argan Oil som en sminkefjerner?

Ved hjelp av en bomullspad fungerer Alexander Sprekenhus ' s rene Argan-olje også som en sminkefjerner. Bruk gjerne oljen for å fjerne øyesminke som eyeliner og mascara. Påfør oljen på en bomullsdott og fjern sminken som vanlig. En av fordelene er at Argan-oljen ikke svir i kontakt med sensitive områder og tynn hud. Ettersom oljen kun inneholder en 100% ren ingrediens gjør det at rensning ikke påvirker huden med skadelige tilsetninger. Oljen svir heller ikke hvis det skulle skje et uhell med direkte kontakt med øynene.